Sobre Mi

Vaig néixer a Cuba el 1984, però en plena adolescència em vaig traslladar a Barcelona, la ciutat on vaig créixer i el meu cor es va arrelar trobant el seu lloc. Em dedico a la fotografia des de 2003 i des de llavors, he treballat com freelance en diferents projectes, en conjunt amb companyies de teatre, actors, models, projectes audiovisuals, bandes musicals de diferents gèneres, però, amb una marcada incidència en el gènere Rock i Metal, arribant a col·laborar amb bandes de l’escena local com Angelus Apatrida, Crisix, Agression, i internacionals com Onslaught o Terrorizer, a més de nombroses publicacions en mitjans especialitzats en aquest camp, com en The Metal Circus.

Un altre aspecte en el qual desenvolupo el meu treball és en la Fotografia d’Autor, la qual cosa m’ha brindat l’oportunitat de realitzar exposicions, la consecució de premis fotogràfics i fins i tot l’adquisició de la meva obra per a algunes col·leccions privades. Els meus interessos principals es basen en el llenguatge del cos i les seves emocions, així com el dels rostres i les persones en general. En tot allò que poden dir, de fet, les seves llums i foscors, els seus desitjos i sentiments.

D’altra banda, durant set anys vaig treballar a ELISAVA Escola Superior de Disseny, exercint tasques de fotògraf en el Departament de Comunicació i Màrqueting, a més de la gestió de plató i laboratori analògic, donant suport a l’alumnat en quant al seu ús. Al mateix temps des de 2010 he impartit diversos tallers fotogràfics en centres cívics o culturals com a Can Xic i Can Batllori, des de fotografia per iniciats, retrats, reportatge social, viatges o fotografia nocturna, entre altres. El 2008 vaig finalitzar els meus estudis superiors de Fotografia Artística a l’Escola d’Art i Disseny Serra i Abella, i a continuació vaig complementar la meva educació visual graduant-me en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona el 2016. Actualment em trobo realitzant un Màster en Música com a Art Interdisciplinari a la UB, doncs la meva relació amb la música sempre ha estat bastant estreta. Aspiro a preparar-me per a l’ensenyament de la fotografia o arts en general en educació superior en un futur no llunyà. Sempre em sento disposat i entusiasta a col·laborar en nous projectes i idees que la gent em suggereixin. Per tant! no dubteu en posar-vos en contacte amb mi!